Home Profil Reference Radovi Novosti Kontakt

Multimedijalne sale

Tokom 2004. godine AVC je realizovao veći broj A/V sistema za multimedijalne i prezentacione sale u kojima osnovu čine video projekcioni sistemi sa pratećim audio sistemima za višekanalnu reprodukciju zvuka.

U okviru poslovnih prostorija firme MICROSOFT – Beograd nalazi se A/V receiver sa pratećim uređajima za snimanje i reprodukciju, pri čemu je video projekcija realizovana sa projektorom čiji je nivo osvetljaja od 2000 ANSI Lumena. U okviru audio sistema predviđena su dva bežična mikrofona za ozvučavanje prezentacija, a sa DVD reproduktora je predviđena višekanalna reprodukcija zvuka.

Multimedijalna sala u poslovnim prostorijama MICROSOFT-a

Multimedijalna sala u poslovnim prostorijama MICROSOFT-a

Prezentacioni A/V sistem u okviru poslovnog objekta beogradske ELEKTRODISTRIBUCIJE (EDB) realizovan je sa odgovarajućim video selektorom i pratećim uređajima za snimanje i reprodukciju, pri čemu je video projekcija realizovana sa projektorom od 1500 ANSI Lumena. U okviru audio sistema pored žičnih i bežičnih mikrofona predviđena je reprodukcija zvuka sa DVD reproduktora i DV/S-VHS recorder -a, a izvedene su i instalacije za priključenje dva PC računara.

Multimedijalna sala u objektu EDB

Multimedijalna sala u objektu EDB

U okviru velike sale poslovnog objekta SIEMENS na Novom Beogradu, koja je predviđena za par stotina učesnika, pored video projektora čiji je nivo osvetljaja od 4500 ANSI Lumena, predviđena i kompletna audio i video oprema za kvalitetnu realizaciju različitih prezentacionih aktivnosti. Takođe, u manjoj sali za par desetina učesnika predviđen je video projekcioni sistem čiji je nivo osvetljaja 3500 ANSI Lumena na koji se preko odgovarajućeg selektora priključuje veći broj računara.

Multimedijalna velika sala u objektu SIEMENS

Multimedijalna velika sala u objektu SIEMENS

U aprilu 2007. godine je realizovan A/V i konferencijski sistem u objektu JUBMES Banke a.d. u Beogradu. Ovaj sistem je koncipiran prema savremenim tehnološkim zahtevima sa mogućnošću realizacije međunarodnih konferencija sa simultanim prevodom na dva jezika i odgovarajućim video i računarskim prezentacijama sa dva video projektora u sali od 4000 ANSI Lumena i pratećim projekcionim ekranima od 100”, kao i sa dva TFT monitora 17” na stolu radnog predsedništva. Takođe, za potrebe video snimanja toka sednica predviđene su i tri dome kamere sa kojima se komanduje iz tehničke režije. Ugrađena je oprema vrhunskih svetskih proizvođača, tako se ovaj prostor sa pravom može proglasiti jednim od najbolje opremljenih u Beogradu.

Konferencijska sala u objektu JUBMES banke

Konferencijska sala u objektu JUBMES banke

Tehnička režija u objektu JUBMES banke

Tehnička režija u objektu JUBMES banke

AVC-PRO, Kneza Miloša 43, Beograd Srbija
English Info