Home Profil Reference Radovi Novosti Kontakt

RTV stanice

U proteklih 15. godina osnivači AVC-a su realizovali više projekata RTV stanica, pri čemu je jedna od prvih video montaža u BETACAM SP formatu ugrađena za potrebe popularne RTV B92 iz Beograda. Takođe, za ovu RTV stanicu AVC je realizovao i kompletan Tehnološki projekat studijskog bloka za novi objekat NBS na Novom Beogradu sa pratećim sadržajima (radio i TV studiji, tehničke režije, NLE i news montaže, novinarski desk, redakcije i dr.).

Video montaža RTV B92 u Beogradu

Video montaža RTV B92 u Beogradu

Sredinom devedesetih godina u Rusiji je realizovan niz radio stanica od St.Petersburga do Vladivostoka sa standardnom opremom od broadcast audio miksera do profesionalnih uređaja za snimanje i reprodukciju zvuka u različitim formatima (kasetofon, CD, magnetofon i dr.).

Tehnička režija Radio Vladivostoka

Tehnička režija Radio Vladivostoka

U međuvremenu je po sličnom konceptu kao i za radio stanice u Rusiji opremljeno nekoliko radio stanica u Beogradu, Novom Pazaru i drugim gradovima, a realizovan je i TV Studentski grad sa minimalnom konfiguracijom opreme u S-VHS formatu za emitovanje samostalnog programa.

Tehnička režija ražija “City” u Beogradu

Tehnička režija “City” u Beogradu

Tehnička režija TV studija u Studentskom gradu

Tehnička režija TV studija u Studentskom gradu

Tokom poslednjih nekoliko godina AVC je u saradnji sa drugim projektantskim firmama realizovao više projekta tehnologije za multietničke RTV stanice u Bujanovcu i Preševu, ATV u Banja Luci i niz drugih manjih RTV stanica. Realizovana je i projektna dokumentacija za ožičenje RTV režija u Skupštini SRJ, čiji predmet su dve tehničke režije sa pratećom off kabinom u kojima je predviđena najsavremenija audio i video tehnologija.

AVC-PRO, Kneza Miloša 43, Beograd Srbija
English Info